Ådemark Ekonomi expanderar med två nya delägare

Delägare på Ådemark Ekonomi - Jakob Hörling, Patrik Ådemark, Olivia Hedman

Ådemark Ekonomi fortsätter att expandera, och den 22 februari 2023 anslöt med Olivia Hedman och Jakob Hörling två nya delägare. Båda har en magisterexamen i ekonomi och redovisning från Mälardalens Universitet i Västerås och, trots sin relativt låga ålder, nyttiga erfarenheter inom ekonomi. Tillsammans kommer de kunna bidra med ytterligare driv i både verksamheten och förändringsresan som alla byråer för eller senare behöver göra mot ett mer rådgivande arbetssätt.

Olivia Hedman är ursprungligen från Norrland men flyttade till Västerås på grund av studier och blev kvar på grund av kärleken. Sedan 2015 har Olivia jobbat med ekonomi på ett eller annat sätt. Senast jobbade hon på en konkurrerande redovisningsbyrå i Västerås, där hon fick med sig många lärdomar. Olivia brinner lite extra för att automatisera och effektivisera sina kunder i ett nära samarbete mellan kunden och det digitala.

Jakob Hörling är ursprungligen från Småland och flyttade till Västerås 2016 på grund av studier vid Mälardalens Universitet. Efter studierna har han bland annat jobbat som ekonomiassistent, och de senaste 2 åren som redovisningskonsult på Ådemark Ekonomi. Jakob brinner för rådgivning och att hjälpa kunderna i deras beslutsfattande – allt för att kunna jobba proaktivt och hjälpa kunden att skapa ett lönsammare företag.

Duon har nu klivit in som delägare och tar sig an rollen med spänning och förväntan. En förstärkning till en redan fantastisk byrå som växer. Båda har fina erfarenheter och kommer bidra till ytterligare utveckling av verksamheten där potentialen är stor. Tillsammans kommer Patrik, Jakob och Olivia jobba tätt för kundernas och personalens bästa.

”Jag känner att byrån har nått till den nivå då ensam inte längre är stark. Delat ledarskap och ansvar kommer att vara den bästa lösningen för byrån. I Jakob och Olivia får jag in två personer i företagsledningen med ett starkt driv framåt. Jag känner att vi delar synen på hur byrån ska drivas med ett starkt kundfokus samt viljan att hjälpa våra kunder att i sin tur driva mer framgångsrika företag.” säger Patrik Ådemark.